yhdistyksen HALLITUS

Hallituksen puheenjohtaja

VTT (julkisoikeus), julkisoikeuden yliopisto-opettaja, tutkijatohtori, Åbo Akademi

 

Global Animal Law -projektin johtoryhmän jäsen

Educational Group for Animal Law Studies -ryhmän jäsen

Global Journal of Animal Law aikakausijulkaisun perustaja

Trofeeton EU-työryhmän puheenjohtaja ja perustaja

Väitellyt tuotanto- ja teuraseläinten hyvinvoinnin sääntelystä ja valvonnasta vuonna 2011. Perehtynyt erityisesti eläinsuojeluvalvontaan ja eläinoikeuskysymyksiin. Aktiivinen luennoija ja puhuja niin kansallisissa kuin kansainvälisissä foorumeissa. Opettaa eläinoikeutta. Tekee tällä hetkellä tutkimusta 2010-luvun ristiriitaisesta eläinkuvasta tarkastellen oikeuden ja lainsäädännön tapaa sekä tuottaa että tukea sitä.

Hallituksen varapuheenjohtaja

PhD, tutkijatohtori, Helsingin Yliopiston tutkijakollegium

Global Journal of Animal Law aikakausijulkaisun päätoimittaja

Väitellyt oikeussubjektin käsitteestä vuonna 2017. Erikoistunut eläinoikeuden teoreettisiin ja filosofisiin kysymyksiin, kuten eläinten oikeuksiin. Opettaa ja tutkii oikeusteoreettisia kysymyksiä. Kotisivu www.visakurki.net

 

Hallituksen jäsen ja hallituksen sihteeri

OTM, Lapin yliopisto

Kirjoittanut notaaritutkielman rikosoikeuden alalla aiheena Eläintenpitokielto rikosoikeudellisena seuraamuksena. Kiinnostunut eläinoikeudesta ja eläinoikeuksien edistämisestä juridisin keinoin.

Hallituksen jäsen

OTT, rikos- ja prosessioikeuden yliopistonlehtori, post doc -tutkija, Itä-Suomen yliopisto

Väitellyt optimaalisesta eläinsuojelusta rikosprosessissa ja julkishallinnossa vuonna 2017. Perehtynyt erityisesti eläinsuojelurikoskysymyksiin. Luennoi eläinoikeudesta ja eläinten suojelusta yliopistossa ja viranomaisissa sekä kirjoittaa em. asioista. Tekee jatkotutkimusta eläinsuojelurikoksista. 

 

Hallituksen jäsen

FM, OTM

Työskennellyt lakimiehenä asianajotoimistossa, yrityksessä ja valtion virastossa. Kiinnostunut eläinoikeudesta ja eläinoikeuksien edistämisestä juridisin keinoin.

 

Hallituksen jäsen

OTM, Helsingin yliopisto
 
Työskennellyt asianajo- ja konsultointialalla. Kiinnostunut eläinoikeuksien ja eläinten aseman edistämisestä juridisin keinoin.
 
 

TARVITSEMME APUASI

OTA YHTEYTTÄ

Emme pysty tähän yksin.
Edustamme miljoonia ilman ääntä yhteiskunnassa, joten otamme kiitollisuudella vastaan kaiken tuen.
Ilman näkyvyyttä olemme näkymättömiä, ja haemme tukea kampanjamme ja sanomamme mainostusta varten. Olemme kiitollisia avustasi.

Tavoitatte meidät sähköpostitse osoitteesta info@elaintenvuoro.fi.