Annetaan eläimille perusoikeudet

Voimme tehdä osamme niiden miljoonien puolesta, joilla ei ole itse mahdollisuutta vaikuttaa omaan elämäänsä. Tule mukaan.

Näin osallistut ja autat

Meillä on käsissämme ratkaisut myötätuntoisempaan tulevaisuuteen, jossa myös eläinten intressit on otettu huomioon meidän kaikkien parhaaksi.
Osallistu kanssamme eläinten perusoikeuksien saavuttamiseen.

1. PYYDÄ
MUUTOSTA

Ota yhteyttä kansanedustajiin ja pyydä heitä edistämään eläinten perusoikeuksia. Kun pyydät lainsäädäntöön muutoksia, olet konkreettinen osa muutosta.

2. OLE SANANSAATTAJA

Jaa tietoa ja kerro Suomen eläinoikeusjuristien työstä muille – ystäville, naapureille, päättäjille. Mitä laajemmalle viesti kulkee, sitä lähempänä olemme eläinten perusoikeuksien toteutumista.

3. MAHDOLLISTA ASIANTUNTIJATYÖ

Auta meitä toteuttamaan asiantuntijuuttamme. Lahjoitukset Eläinten vuoro -kampanjaan mahdollistavat Suomen eläinoikeusjuristit ry:n työskentelyn ja kampanjoinnin eläinten perusoikeuksien puolesta.

Käytä sanaasi – vaikuta päättäjiin

Suorin tapa vaikuttaa on kertoa omalle ehdokkaalle ja muille kansanedustajille, mitä haluat heidän tekevät eläinten perusoikeuksien eteen.

Ota yhteyttä kansanedustajiin mielellään omin sanoin, jotta viestistä käy ilmi, että se on aidon ihmisen mielipide. Ohessa olevasta mallikirjeestä voit kuitenkin saada ajatuksia siitä, miten muotoilla viestisi. Liitteestä löydät myös kansanedustajat aakkosjärjestyksessä.

Päättäjien velvollisuus on kuunnella kansalaisten mielipiteitä, joten älä arkaile ilmaista sitä – muista kuitenkin asiallisuus ja ystävällisyys.

Lahjoitus on työmme mahdollistava teko

Teemme työtä eläinten perusoikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi ja meillä on ratkaisu valmiina. Emme kuitenkaan pysty tähän yksin. Lahjoitus Suomen eläinoikeusjuristit ry:lle tekee työmme mahdolliseksi ja tuo näkyvyyttä kampanjalle. Voit osallistua sinulle sopivalla tavalla. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta.

Näin teet lahjoituksen:

Lahjoita numeroon:
41444

Tilisiirto:

Tilinumero: FI06 6601 0010 1037 60
Viite: 1096
Saaja: Suomen eläinoikeusjuristit Ry

Suomen eläinoikeusjuristit ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa 30.6.2020 alkaen. Lupanumero on RA/2020/801.